Wie is Clément Bauduin?

Betrokkenheid, passie en vertrouwen, dat zijn mijn kernwoorden

Vanuit mijn kennis en interesse op het gebied van CRM-systemen was het een logische stap om mij op het gebied van de AVG te specialiseren. De opleiding tot DPO (Data Protection Officer) heb ik succesvol afgerond. Hierdoor ben ik een AVG kennispartner om u en uw medewerkers te begeleiden de klantgegevens op een correcte en veilige manier in te zetten om uw business te laten groeien.

Klantcontact en CRM

Vandaag de dag gaat klantcontact niet zonder CRM. Het is de tool bij uitstek om uw klantdata veilig, efficiënt en klantgericht te benutten. Mijn passie is deze twee zaken met elkaar te verbinden: klantdata en CRM. Hoe het klantcontact te verbeteren dankzij de AVG met behulp van een CRM-oplossing, daar ligt mijn expertise. Ik onderzoek graag uw huidige situatie in relatie tot waarom u bent gaan ondernemen: namelijk uw klanten!

Meer dan 30 jaar ICT projectmanagement ervaring

Naast mijn rol als AVG kennispartner haalt u ook ruim 30 jaar ervaring aan boord. Uw project is mijn verantwoordelijkheid. Mijn betrokkenheid zorgt ervoor dat uw projectmedewerkers floreren door hun eigen creativiteit en verantwoordelijkheden te versterken. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers volledig zelfstandig verder.

Onze gezamenlijke uitdaging

Het symbool van de brugis een bewuste keuze. Het is het symbool van vertrouwen, een stevig fundament. De basis voor ieder relatie. Iets wat jarenlang blijft bestaan, klanten draagt en naar de juiste bestemming leidt. Net zoals dit geldt voor uw onderneming.

Dat neemt niet weg dat er soms onderhoud nodig is of aanpassingen gemaakt moeten worden. In uw geval, uw klanten nog veiliger, professioneler en klantgerichter bedienen.