Over Bauduin Consultancy

Uw kennispartner in privacy en klantcontact

Hiermee is in één zin samengevat wat Bauduin Consultancy voor u kan betekenen: privacy én klantcontact. Deze twee zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Door de introductie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, beter bekend als de AVG of GDPR, is er een duidelijk wettelijk kader in Europees verband. Of u nu een ZZP’er, of een MKB’er bent, in de private of de publieke sector actief bent, de gegevens van uw klanten en contacten moeten voldoen aan de Europese regelgeving met betrekking tot de privacy.

Professioneel klantcontact dé sleutel om u te onderscheiden

De laatste tijd is de samenleving steeds meer richting online activiteiten verschoven. Hierdoor is de behoefte van de klant voor een professioneel en servicegericht klantcontact groter dan ooit, maar ook uw concurrentie zit online niet stil! Het is nu helemaal belangrijk onderscheidend te zijn.

Hoe helpt Bauduin Consultancy u hierbij?

In de eerste plaats door uw situatie in kaart te brengen. Wie zijn uw concurrenten? Wat doen zij anders? Waar bevinden zij zich ten opzichte van u? Daarnaast voeren wij een AVG-scan uit en bekijken we samen met u het resultaat. Samen bespreken we de volgende stappen zodat u zonder zorgen uw klantdata kunt omzetten in een professioneel en onderscheidend klantcontact.

Indien gewenst adviseren en begeleiden wij u ook een stap verder in de zoektocht en implementatie van de juiste CRM-oplossing.

Bauduin Consultancy werkt samen met professionele partners die experts zijn in hun vakgebied. Op deze manier kunnen wij u altijd een service en oplossing op maat aanbieden.